|
Wkrótce otwarcie sezonu gastronomicznego, wraz z nim udostępniamy naszym klientom nowy obiekt - wiatę konferencyjno- biesiadną.
Wiata jest obiektem całosezonowym, oszklonym - z ogrzewaniem i klimatyzacją. Przeznaczona będzie dla klientów sezonowej gastronomii, a także na różnego rodzaju zamknięte imprezy okolicznościowe:
- szkolenia (do 100 osób),
- imprezy integracyjne,
- komunie,
- wesela,
W ramach naszej oferty oferujemy unikatową obsługę kateringową, obejmującą szereg dań i przystawek z ryb:
- przystawki z kawiorem z pstrąga, pstrągiem marynowanym, pastą z wędzonego pstrąga, pasztetem z wątróbek z pstrąga;
- zupy rybne - biała z pstrąga i czerwona, pikantna z różnych gatunków ryb;
- pstrąg smażony;
- kilka rodzajów pstrąga grillowanego i pieczonego (cała oferta tewerny);
- ryby wędzone i inne
Podczas imprez oferujemy pokaz przyrządzania ryb w tym przygotowania seviche, shashimi i sushi z pstrąga !
Więcej informacji już wkrótce w dziale Rybajka - Gastronomia i turystyka
Zapraszamy !
|